Napvitorla 3,6×3,6 négyzet alakú szürke színű 230g/m2

43547 Ft

Külső raktáron. Szállítási idő kb. 5-6 munkanap.

1 készleten

Cikkszám: 01436 Kategória:

Leírás

Termék leírása

A standard napvitorla 230gr/m2 anyagvastagságú polyethylén szövetből készül. A napvitorla mérsékelten vízzáró, ezért esős időben menedéknek nem alkalmas. A napfény fény kb 80%-át, az UV-sugárzás kb 90%-át visszatükrözi.
Számos helyen nagyon praktikus árnyékolási megoldást jelent, például szeles helyeken teraszok fedésére, de akár ablakok külső árnyékolására is, mert a fény egy részét átereszti, és a kilátást sem takarja el teljesen.
A napvitorlákat március és október között ajánlott használni a napsütéses időszakban, télen, különösen a hóterhelés miatt javasoljuk leszerelni. A napvitorla-árnyékvitorla erős, a túlterhelés jó esetben szakadást nem okoz, de nem ez a rendeltetésszerű használat, ezért garancia-vesztést von maga után.
A napvitorlákra 1 év UV állósági és gyártási garanciát vállal a gyártó.
Tervezéskor érdemes figyelembe venni, hogy a napvitorla megadott névleges méretei a sarkaiba varrt karikák legnagyobb mérete. A csomagolás nem tartalmazza a rögzítéshez szükséges segédanyagokat. A karikákat acélsodrony, illetve huzalfeszítő csavar segítségével lehet kifeszíteni, ezért a feszítőelemek miatt mindenképp érdemes némi ráhagyást hagyni a sarkoknál, mert máskülönben a napvitorlát nem lehet majd jól kifeszíteni.
A napvitorlák erős szélben nagyon nagy erőhatást fejtenek ki a rögzítőpontokra, ezért stabil rögzítőpontokat kell kialakítani (lehet házfal, vagy egy bebetonozott megfelelő vastagságú oszlop, esetleg egy erős fa, stb.).

 

 

Anyaga: HDPE Nagy sűrűségű polietilén (Uv szűrő és álló HDPE sűrűn szőtt háló)
Anyag sűrűsége: 230g/m2
90% fényáteresztésű
Méret: 3.6×3.6 m
Szín: Szürke


Tartalma: 
– 3.6×3.6 méteres napvitorla
– 1,5 méter X 4 darab kötél van a csomagban
– Felfogó karikák rozsdamentes INOX-ból


NEM VÍZÁLLÓ!

További információk

EAN

5.99123E+12

Hosszúság

3.6 m

Márka

foxled.hu

Szélesség

3.6 m

Szín

Szürke

Wsfind kategória

5920