OPTONICA ST4490 Digitális RGB vezérlő / 5V-24V

4716 Ft

Külső raktáron. Szállítási idő: 5-6 munkanap.

4 készleten

Cikkszám: AC6332 Kategória:

Leírás

RGB ledszalag vezérlő infrás távirányítóval-Digitális RGB vezérlő
Infravörös működésű, távirányítós vezérlő színváltós RGB led szalaghoz, 24 gombos tasztatúrás távirányítóval. A vezérlő lehetővé teszi, hogy fel vagy le kapcsoljuk a fényt, csökkentsük vagy növeljük a fény erejét, vagy megváltoztassuk annak színét. A vezérlő szetthez tartozó távirányítóval akár 16 különböző színt (3 alapszín és 13 szín, amely az alapszínek keveréke) lehet beállítani, illetve 4 programot a szín megváltoztatásához.
Az új termék kifejezetten beltéri használatra lett kialakítva, segítségével különleges légkört lehet kialakítani otthon, vagy akár vendéglátó egységekben, éttermekben, szállodákban, SPA centerekben, minden olyan helyen, ahol látványos és kellemes fényhatásokat szeretnénk elérni!
3+1 fixen előre beállított alapszín (piros, zöld, kék, fehér), továbbá 12 előre programozott színárnyalat (pl. narancssárga, citromsárga, világoskék, rózsaszín, lila, stb), 4 fényjáték program (színváltás, színátmenet) és fényerőállítás.
A színváltós led szalag és a vezérlő összekötéséhez szükséges 4 eres tűs RGB csatlakozó vezetéknem része a csomagnak, ezt külön kell megvásárolni ehhez az RGB vezérlőhöz! Ipari tápegység használata esetén egy DC apa – sorkapocs átalakítót is szükséges vásárolni a termékhez, az elektromos csatlakoztatás megoldásához.

Típus:

RGB vezérlő

Teljesítmény:

max.72W(3x2A)

Méretek:

85 x 40 x 6 mm

Feszültség:

DC 12/24V

IP minősítés:

IP20

Márkanév:

Optonica

Garancia:

2 év

Cikkszám:

AC6332

Szín:

Fehér

Kimenet:

USB

További információk

EAN

3.80016E+12

Márka

foxled.hu

Wsfind kategória

6648